BINNENSCHILDERWERKEN

Ons vakmanschap garandeert u een perfect afwerking van al uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk en een vlot verloop van de werken. Wij schilderen voor u muren, plafonds, ramen en deuren. Bovendien hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal speciale decoratieve technieken zoals mortex en tadelakt.

Ook voor het (her)schilderen, vernissen of spuiten van houtwerk zoals keuken- of badkamermeubelen, tafels of stoelen doen wij graag een voorstel.

Eveneens verzorgen wij ook de schilderwerken van uw renovatieproject. Voorafgaand wordt de ondergrond grondig geanalyseerd om deze optimaal te kunnen voorbereiden op de eindafwerking.

Wij beschikken over de nodige expertise om u te adviseren bij de kleurkeuze en om zelf kleuren te vervaardigen of de gekozen verf ter plaatse bij te kleuren. Wij kunnen u ook begeleiden in de kleur- en materiaalkeuze van vloerbekleding, behang, tapijten en raamdecoratie. Zo kan u uw kleurkeuze afstemmen op de verschillende aspecten van uw project.

Wil u uw ecologische voetafdruk verminderen? Dan is natuurverf een uitstekende keuze. Natuurverf draagt bij tot een gezonde binnenomgeving en is niet noodzakelijk duurder. U kan uiteraard op ons rekenen voor de afwerking.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

CONTACTEER ONS